De autowerkplaats van Autoservice De Houtwal in Zutphen

Onverwachtse schade aan uw banden, ruiten of auto? In onze werkplaats staat ons team altijd paraat om uw auto op te knappen. Bent u de dupe van vervelende schade of wilt u een grote beurt inplannen voor uw bolide? Bij Autoservice De Houtwal helpen we u snel en vakkundig bij ruitschadeherstel, banden vervangen, apk, onderhoud en veel meer. Wat voor merk en model auto u ook heeft, bij ons is uw voertuig welkom.

MAAK EEN AFSPRAAK

Grote en kleine onderhoudsbeurten

Naast apk kunt u ook voor een grote en kleine autobeurt naar onze autogarage. We controleren uw auto, verhelpen kleine mankementen en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Ruitschadeherstel

Sterretje in de ruit? Laat deze snel maken want voor u het weet verandert het sterretje in een grote barst en stapelen de kosten zich onnodig op.

Vervangen van ruit

Soms is een ruit niet meer te herstellen. De scheur is te groot of misschien bent u slachtoffer geworden van autodiefstal. Wij vervangen uw ruit snel en secuur.

Bandenservice

Laat u uw banden wel eens controleren? Voor uw veiligheid en die van anderen op de weg moet de profieldiepte minimaal 3 mm zijn. Laat uw banden door ons checken en eventueel vervangen voor een nieuwe, veilige bandenset waarmee u weer grip krijgt op het wegdek.

Uitlaatservice

Een slecht werkende uitlaat zorgt voor hoge brandstofkosten en heeft een negatief effect op de prestatie van de motor. Wij testen uw uitlaat op alle belangrijke onderdelen en vervangen indien nodig de stukken die het laten afweten.

Inbouw van elektronische apparatuur

Steeds meer auto’s zijn bij aankoop al voorzien van een goed navigatie-, alarm- of stereosysteem. Heeft u een ouder model en wilt u ook de nieuwste technische snufjes in uw auto? We installeren het graag voor u.

Montage van trekhaken

Gaat u met de vouwwagen of caravan op vakantie? Wij monteren voor u de trekhaak snel en vakkundig.

Het verhelpen van uw autoschade

Op autoschade zit u niet te wachten. Heeft u toch een deuk of blikschade? Dan wilt u dit snel verholpen hebben. Voor een snelle service en reparatie brengt u uw auto daarom naar Autoservice De Houtwal in Zutphen.

Vragen?

Apk

Ter bevordering van de verkeersveiligheid bent u verplicht om jaarlijks een autokeuring in te plannen. Autoservice De Houtwal is een erkend onderhoudsbedrijf voor periodieke keuringen van lichte voertuigen. Ga voor apk daarom naar onze autowerkplaats in Zutphen. We inspecteren uw auto op alle verplichte onderdelen. We checken bijvoorbeeld de onderkant en motor en doen een remtest.

Plan een apk